söndag 11 mars 2007

Passin out on the dancefloor is the shit!

Så, rätt lugn å nice kväll...vi kollade på melodifestivalen (ja det suger) fast med mute på tv'n å slacka lite. Morgan å Louise besökte oss också, skräpa ner våran ugn med lite vegetarisk pizza för att sedan dissa oss. Men vi gled iaf ner till grand (the shit!) och pungade in oss där, 80kr...fyfan...men gratis garderob...fett nice! inte så mycket folk till en början, dansgolvet var rätt tomt och ja...det var lite folktomt...Men som sagt så regna det in lite mer folk och till slut så var det nice, dansgolvet sög rätt mycket balle och det var allmänt segt att dansa idag. Alltid roligt att grinda killkompisar så det blev bara en massa slackin på dansgolvet, bland annat så levererades det moves som plocka-äpplen, lägga-äpplen-i-korgen, röra-om-smeten, och den klassiska när man står med knyten näve och slår mot taket. Utöver det var det strait gangsta luvin.

aja, ska slagga, lär bara borsta tänder n shit....get fresh knaamsayin?!

btw rubriken är true, det var nån brud som svimmmade/säcka ihop på dansgolvet två gånger...men jag var inte fitta nog för att ta kort med mobilen så det får duga med words from me.

1 kommentar:

Anonym sa...

Skön film, det var jag som var inspirationen till snubben med 20m-kuken. Fast de fick göra den mindre så att det skulle bli realistiskt.