onsdag 16 maj 2007

Jakten på sleepyheads del 6

Idag var dagen då mina Oompa Loompas fick se sthlms gator på nära håll...iaf tunnelbanan. Fast när jag kom till skolan blev jag snabbt tillfrågad om jag hade impregnerat dem, DAMN! det glömde jag, men det är lugnan...de vart inte så skitiga så det fixar jag nu :P Imorgon är det redaktionsfoto för Osqledaren, D told me to dress casual fast i min egen stil, har stora funderingar över vad jag ska rocka för clothes imorgon, och speciellt sneakers...words on the streets säger att Celtics setet ligger bra till, men jag vet inte...har inte shortsen :/

Idag räknades det inte särskilt mycket elektro, men jag lyckades göra klart 2.4c,d, FYFAN jag är kingen! så jävla skönt. Några av dagens citat (från folk med samma uppgifter som mig) "super-alex" "Kung biledt!!" , jadu....jag vet inte men tjejer säger, alex är en player. Min tyske kompis är på bal nu, hans queena (nytt ord, yeah) tar ju studenten detta år...och nej hon är inte 88, han rockar inte den nedre ligan. Balarna här i sthlm är tydligen inte lika super som våra i dalarna, här är de mer diskreta och inte lika speciella...boring. Men men, min tyske kompis infinner sig just nu ute i nacka, torsk för han om de ska på krogen efteråt :P lär ju bli en billig taxi, rich bwoi! Hur som helst så fick jag min första (real) VIP-inbjudan, ett sött rött kuvert med den svarta inbjudan på insidan...svart och rött var färgkombinationerna och självklart så var det en inbjudan till sthlmsfinest Black & Red releasefest för nya versionen plus att vi nu går nationellt(!) dock inte något i dalarna?! mad disrespect.


Tänkte som vanligt fortsätta på min streak som jag är inne i nu, ytterliggare en med min kära kompis Alex B (no, iz not ya yadidisay?)

1 kommentar:

stene sa...

king är en oclean person, så du borde passa dig med o säga att du är king