måndag 26 februari 2007

Ready, Steady, GO!

yup, så var det för min kära tyska kompis som har bett mig skriva denna avhandling om hur han idag köpte biljetter till Metallica. Sittplatser var vad han köpte, i Tyskland förstår de inte vad ståplatser betyder för de har inte Å i deras alfabet. Jag tycker himla synd om dig och tänkte beklaga din sorg med detta porträtt så att du vet att jag är fo shizzle.Men min kära tyska friend nöjde sig inte bara med sittplatser utan bestämde sig även för att dissa våran agreement om plugga innan lunch...så nu sitter jag här ensam i skolan å trycker på denna iMac. Vi ska försöka spela in vår reklamfilm idag om inte våran cameraman bestämmer sig för att komma sent igen (Emil känn dig träffad). Fysiklektion å sen hem för att bestiga Mont. Dish (5000 m.ö.h.), kan bli en lyckad expedition hoppas jag och mina expeditionsmedlemmar på.

over n out

3 kommentarer:

Anonym sa...

E det nån som e träffad så e det väl du! BURN!!!!! HAHAHAHA BURN!!!!

Jag var fett i tid idag... och jag tog det fett chill för att jag visste att kön skulle bli längre medan ni bara stressad som de små aporna ni e (se in i framtiden my ass!!! bara haningebor som e synska!).
Jag äger... Tokigt...
Men du kan få äga din tyska kamrat om du vill... han verkar konstig... måste få träffa honom nån dag... han heter säkert nåt i stil med "Johannes auf Wiedersehen" eller nåt sånt supertyskt... han har säkert skruvad tysk bajshumor också... ritar säkert bilder på folk med bajs på skallen... Men jag kan ju ha fel...

Anonym sa...

"Min tyska kompis"... pff, har du glömt mitt namn eller? Du vet tydligen inte vad en Übermensch är, men så har ni ju inte "ü" i det norska alfabetet :P.
BTW, hoppas att du dog under Mont Dish expeditionen.

Anonym sa...

Asså du e så elak tüsken...