måndag 12 maj 2008

Quarneval, slutfest, face five, alby, e-type, <10kr öl osv...

Wow, det är allt jag har att säga. Fyfan vilken dag, och fyfan i hela jävla helvete vilken fest. Quarnevalen var som en quarneval bör vara, totalt askul och trevlig. Dessutom så sålde vi brux för 4000kr vilket innebar 210kr per person, på en fuckin timma. Sedan skulle allt rivas, det var grymt kul att totaldemolera radiobilarna ända tills den del av demoleringen kom då man måste dra ut alla spikar och häftstift ur plankorna, kan säga att det sög då vi bara hade en hammare och två knivar.

Slutfesten var inte heller så pjåkig, alls. Det började med att alla 1500 studenter står och väntar vid den stora fontänen på kth och vi får då veta att vi ska bege oss mot tunnelbanan. Så alla börjar skynda sig ner mot tunnelbanan för att få plats på tåget (det går inte in 1500 studenter på ett tag), kan erkänna att man inte var så nöjd över att få ta tunnelbanan till slutfesten, trodde det skulle va drygt. Ner vi sedan kommer ner till spärrarna så ser vi till vår förvåning något väldigt väldigt fränt, och det var att Quarnevalen hade abonnerat ett tåg som skulle ta oss till slutstationen, självklart ett jubel bland alla. Dessvärre så förstod vi att det innebar att det lär vara väldigt långt ner på röda linjen.

Så efter 30minuter utan stopp stannade tunnelbanan vid vår slutstation, självaste ALBY! 145 HÄRSKAR! För er som inte vet så har jag bott där i ett halvår, vi gick till och med förbi mitt gamla lägenhetshus. Så för att göra allt lite kortare, vi kom dit och fick gratis fördrinkar, popcorn, chips. Och sen gick ett helt okänt band och började lira på en scen, och jävlar vilket drag de blev. Sen efter man hoppat sig svettig så öppnades portarna till själva lagret som sittningen skulle vara i. En svinstor lagerlokal och alla studenter strömmade in. Självklart så lyckades vi 4 (jag, min tyske kompis, emil och per) inte få plats bredvid varandra utan vi splittade på oss. Så jag och per hittade fina platser där vi även hade plats för emil. Men vi flyttade snabbt på oss till en bättre spot där min tyske kompis och adam även satt, så nu var vi samlade.

Tempolåten som gick av var 90-tals dängan "No Limit", kan bara säga att mina axlar var och är fortfarande helt döda efter allt armsvingande när låten gick igång. Fatta, 1500 fucking studenter under samma sittning som står på bänkarna och hoppar och svingar armarna till låten. Fuck jag inser nu vilket jävla inlägg det här kommer bli, im sorry but i has to go down this way.

Så lets stick to the story. Sittningen var galen, det delades ut priser, tjejer som hängde i såna där typ lakan från taket "uppträdde" och gjorde galna stunts, till råga på allt så slutade sittningen med att hela "no limit" kördes och det sköts fyrverkerier tvärs över lokalen och avslutades med ett fett konfetti regn, självfallet stod jag på bordet och körde hårt. Bör jag nämna att vi var grymt packade? Under ett starkt tillfälle under sittningen skulle jag till och med snurra en basketboll på fingret som nån kille passade till mig, även fast jag är ganska så chefen på det så snurrade bollen på mitt finger i ungefär en femtedels millisekund och for sedan ner på bordet och rullade iväg. lika bra.

Aja, till efterköret, bra drag på dansgolvet, asbillig öl, ibland 10kr ölen, ibland inte alls kr öl.

Det mest skruvade under kvällen var nog när adam och johannes kommer gåendes mot mig och adam kastar rödvin på mig, från min vinkel iaf. Egentligen så blev han knuffad av nån dude och råkade spilla rödvin på mig, självklart flippar jag och sparkar han stenhårt i knävecket, och sedan kollar ner på tröjan och säger WTF?! och smaskar på den fetaste bitchslapen also known as den ökände face fiven. Det var den mest brutala slapen någonsin, inte nådig nånstans. Det roliga var att jag stod med ett gäng killar som jag precis träffat, så de trodde det skulle bli fight, min tyske kompis sket ner sig och flydde fältet och sekunderna efter går jag och adam iväg för att leta rätt på lite salt alternativt vitvin. Som självklart inte fanns. Så det blev vatten på tjejtoan.

Ytterligare en kul sak som jag kom på igår var att jag under ett ganska så svagt tillfälle går in på samma toa (tjejtoa) för att pissa, kommer ihåg att ett par tjejer står på kö för att komma åt en av toaletterna så jag drog till "pissoaren" som jag trodde det var. Det roliga var att i själva verket så var det en dusch, där står jag på tjejernas toa och pissar i duschen...haha vafan, hur bra är inte festen då?

Festen fortsatte i samma ordning även på hemvägen, abonnerade bussar hem. Min tyske kompis däckade på bussen och sov typ hela vägen hem. Min tyske kompis var inte den enda som däckade på bussen utan nån dude från maskinhäfveriet däckade också. Och passande nog hade någon med sig gaffa tejp, bör jag säga nå mer? självklart gaffade vi fast snubben i stolen och försökte oss även på att gaffa fast min tyske kompis, men han vaknade hela tiden :(

Kul fakta var att jag hittade en mobiltelefon och en digitalkamera på bussen, som visade sig tillhöra en brud som adam hookade upp med under kvällen. Hur fuckin stor är chansen att jag ska hitta just hennes grejor på en buss full med fulla studenter. Jag tog tillfället i akt och knäppte en del bilder så klart, vad annars?

Dagen avslutades med en mysig promenad hem från gullmarsplan under soluppgången runt 5 tiden :) Med sällskap av min tyske kompis tills våra vägar skiljdes åt. Det finns ett mycket starkt moment från de få meter som vi gick ihop. Ni som är de som är de får veta vad som hände, andra inte, vackert var det.

Här kommer iaf ett gäng bilder från kvällen, som ett bra avslut på ett vackert inlägg.

Imorgon ska jag på intervju på mediamarkt angående extrajobb till hösten, wish me luck.

Oh, glömde jag nämna att mina sneakers var helt förstörda efter kvällen?

Haha ja just ja, e-type uppträdde också, fett random, FETT bra!
2 kommentarer:

Swarley sa...

Vad ska man säga. It was legen... wait for it... DARY!

Anonym sa...

I was looking for Dress and was wondering if BB Dakota is the best designer for Dress?