lördag 13 oktober 2007

brat...-ish?

Idag började dagen bra trodde jag, solen sken, jag ligger i sängen och kliar mig själv på ballen, finns det nåt bättre? Ja om det visar sig att man ska tvätta om 10 minuter. Så idag var det tvättdag, fett kul..torsk bara att jag glömde bort en strumpa...så nu har jag ett halvt par rena strumpor...men det är okej, jag hade på mig de idag så de skulle bli smutsiga together. Me julie å jag gled ner på stan sen, eller först gled vi runt på knivsöder och slappade, hittade en Combination butik på söder som jag inte sett tidigare och träffade på en dam jag fotat på krogen på adidas concept store...tydligen jobbar hon där?

Den sista timmen av dagen (innan affärerna stänger (18.00)) skyndade vi oss in till stan för att glida runt på Souk och slutligen NK (fuck yes). Svävade runt bland molnen inne på Hugo Boss butiken och kollade in goods. Kan avslöja att äventyret slutade med en NK-påse i min hand.
är detta min nya stil? bra eller anus?


Har vart dålig på att uppdatera på sistone..bara ett inlägg denna vecka, så därför blir det lite catching up... Vi har haft massvis med dötid i skolan och dåligt med sömn så det har blivit många trötta timmar på de fåtal lektioner vi har haft. Det har även spelats en hel del Tekken 5 varav jag nu har återtagit tronen och smällde in en Perfect på adam, eller rättare sagt så är jag väl uppe i 3 perfects på adam nu. Fast en utav de gills inte då han körde med en gubbe som han "inte kan" (...riiiite). Har även fått tipset av en väldigt hängiven läsare att byta namn till The Ultimate Tekken blog, ska fundera på det. (Sorry guys, var bara tvungen att trycka ner er i skiten)

4 kommentarer:

Fredrik sa...

vem försöker du lura med den där stilen ?

Anonym sa...

Is this the rest of your life???????????????????

Then poo on you!

Adam sa...

ja något med anus har det o göra man brukar ju piska anus? :D som i whipped!

Ray Ray sa...

öhh, vem är det på bilden? är det damen du fotade?