fredag 19 juni 2009

Pimps n hoes

Yezzir. Internetuppkopplingen suger här så jag har inte riktigt brytt mig om att uppdatera bloggen då det i stort sett inte går. Men gör ett försök nu. I rio har vädret varit slammin tills idag då det var soligt förvisso men ganska blåsigt. Men idag var vi iväg till gamla kompisar till mamma och pappa och kikade in deras nyrenoverade lägenhet och avslutade sedan kvällen med en god middag på porcao (churrascaria) med massvis med mat.

En kul aspekt här där vi bor är att det bokstavligen flödar med horor. Och det är ändå en underdrift...det går seriöst typ 2 horor per kille här i vårt kvarter. Igår kväll var jag och mamma ute och tog en öl på restaurangen bredvid. Och självfallet var typ 30st hells angels medlemmar där vilket medförde att det stod ungefär 30st horor utanför restaurangen på rad och väntade...det är uteservering så de stod inte utanför nåt fönster eller så utan de stod cirka 5 m ifrån alla killar och väntade på att nån skulle kolla på de typ.

Snart så är denna fina semester slut men det har varit skönt. Nu blir det till att sova, im shit tired. piz

6 kommentarer:

Fredrik sa...

inte konstigt att du är trött, klockan var ju 04:26 när du skrev det !

Vilde sa...

duktigt fredrik... duktigt...

Alex sa...

Snart faller kronan på plats...

Fredrik sa...

"Ironi (grekiska είρωνεία eironeía, bokstavligen "omkasta", "förställa") är en stilfigur som innebär att det finns en skillnad mellan vad som sägs och vad som egentligen menas. Publiken skall även vara införstådd med detta. Ironi kan vara humoristisk, men behöver inte vara det."

Vilde sa...

kopiera, klistra in... lugnt om jag snor från ditt inlägg fredrik?

fredrik sa...

damn, what gave me away? Kan det ha varit de citationstecken jag använde? daayyum you're smart!