onsdag 20 januari 2010

One day at the beach

Idag sken solen hela dagen och således drog vi till stranden tidigt och spenderade en hel dag där med allt från god mat och öl till lunch samt eftermiddagsöl till bad i stilla havet. Yezzir people! Jag har nu officiellt badat i stilla havet, tog några vågor med D-man. Dock utan bräda, verkar inte som att vi hinner med det. Imorgon ska vi till ägget för partay och på torsdag blir det packning. Dagarna bara drar iväg, likaså pengarna. Har även varit lite duktig i skolan trots att jag är på andra sidan jordklotet, har lyckats skriva klart första essän som ska vara inne på fredag samt prosam dokumentet som ska vara klart nästa onsdag. Damn right, gäller att vara i tid.

Nu ska vi slagga, stay black people (cuz i am, iaf om rominas mamma får bestämma. jag är apparently el negro)!

3 kommentarer:

Johannes K sa...

dude! man ska lämna in sin grupps rapportämne i mediejuridiken... nästa måndag. vafan ska vi göra åt det? vill inte hamma i någon skum grupp med greken eller nåt.

Alex sa...

Dont u worry baby, daddy got ya! Vad vill du skriva om? :P

Johannes K sa...

Dude, I don't know. Vad finns det för ämnen att skriva om? Vet dock att Johan inte har varit där den första veckan heller, så vi kanske kan starta en grupp. Å andra sidan kan det vara bra om åtminstone en gruppmedlem har varit med på de första föreläsningarna...