tisdag 5 januari 2010

Dunkin Donuts!

Idag var vi iväg till the mall again för att kika på lite prylar. Min dam har gått och suktat efter ett par vita converse rätt länge nu och här är det rätt så nice price (385,571429kr för att vara exakt) för ett par. Sagt och gjort går vi ut ur en skate/surfshop ett par skor rikare och börjar kika på lite fler affärer. Försökte leta reda på ett par solglasögon åt min dam och åt mig själv då det är rea här nere vilket faktiskt inte alls innebär särskilt stor prisskillnad, tyvärr...eller ja, typ 400kr billigare. Men då kostar glasögonen fortfarande 1000kr, vilket suger.

Vi hade sett Dunkin' Donuts där i köpcentrumet gången tidigare vi var där and i've always wanted to tap that ass (get it?) så därför blev det självklart ett besök där vi köpte en donut var. Egentligen så borde vi köpt flera olika nu så här i efterhand, men man får väl testa andra smaker nån annan gång. Hur som, på en skala från A till AWESOME så var det FUCKING AWESOME AND THEN SOME!!1 som man säger.

Vi blev även lite hungriga efter donuten så vi bestämde oss för att bege oss till food courten för att pröva på en friterad kyckling, oh yeah. u heard me, KFC maddafakka! Kentucky's Fucking Chicken all up in ur grill! För ynka 39,9857143 SEK fick man en tallrik med tre nuggets och tre strings med lite fries och en stor öl, now dats wut im talkin bout! Och det var delicious, so sweeet, so beauuuuuuuutifuul, (som outlandish brukar säga). Jag ska se till så att vi sänker miljökraven på kyckling så att vi kan få KFC till sverige, its fucking awesome!

Och idag anlände även rominas kusin och hennes nyfödda bebis, först ut på det nya året här i Valparaiso var ungen tydligen. Vilket ledde till att kommunchefen/stadschef eller vad det nu blir kom på besök och gav massa presenter och typ gratis blöjor i ett gäng månader. Så nu är det tre nyfödda bebisar i samma ålder av tre systrar i typ samma ålder, fullt hus? Oh yes. Kul att romina rockade sin Dita von Teese tisha med "Safe sex is sexy" tryck på ärmen när vi var nere till bebisfabriken (huset där kusinerna bor) som det så kärt kallas.

Oj nu vart det långt, det får räcka för idag. Stay black!

Inga kommentarer: