torsdag 23 april 2009

The show must go on

Ja...Nu när Jimmy har dykt upp blev det fart hos polisen. Tydligen har tre personer åkt in på förhör idag varav en 23-årig snubbe blev anhållen skäligen misstänkt. Detta känns lite sådär för det är inte särskilt många 86 och 85or som bor kvar i Ludvika vilket betyder att sannolikheten att jag känner eller vet vem killen är, är stor. 

Jag har haft ganska mycket att göra hela dagen vilket känns rätt skönt då man kan koppla bort all skit...om man inte har nåt att göra sitter man bara och kollar alla nyhetstidningar stup i kvarten i väntan på att nåt genombrott ska ske...känns som att jag gjort tillräckligt med det de senaste 5 månaderna.

Funny thing just happened...en kille i hissen började bråka med mig  för att romina höll hissen när vi var nere i källaren och slängde sopor. Sen när vi skulle gå av sa han "sluta kaxa och stick härifrån"...way to win the conversation när jag ska gå, sopa. Av någon underlig anledning så visste han på vilken våning vi bodde...han sa nåt i stil med "rör på fläsket och gå två våningar istället". Han var självfallet ungefär lika stor som jag och romina tillsammans så jag sa att "om det nu är så så varför tog du inte trapporna själv?" Aja, end of drama. Nu ska jag försöka sova ut...imorgon ryktas det om inköp av ny mbp.

Godnatt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

alex, tänkte bara att berätta att någon listat din blogg på flashback så du vet..

Fredrik sa...

Läs föregående inläggs kommentarer.