måndag 15 februari 2010

2nd place.......fuck.

KTH mästerskapen i basket gick alltså av i lördags, mycket rolig dag med många (alldeles för korta) matcher och massvis med dåliga domare. Media ställde upp med två lag och bägge gick vidare ur sina kvalgrupper...kvalgruppen för mitt lag kom vi ur tack vare att internationella studenter skrällde och spelade oavgjort mot det sämsta laget i gruppen. Sedan blev det media-media i kvartsfinalen där vårt lag återigen vann varpå vi gick vidare till semin där vi spöade kemi för att sedan möta indek som vi fick pisk av i gruppspelet. Men denna gången höll vi på att vinna, 7-6 stod det när domaren blåste av för halvtid. Sedan säger den andre domaren att halltiden har gått ut och att matchen är slut vid halvlek....vi försökte övertala domaren att köra ett par minuter till tills nån kom och claimade hallen, men nope. Sköna är att inte en jävel kom och claimade hallen efteråt heller (vi var kvar i ca 20min och snacka över matcherna).