söndag 4 januari 2009

Christmas spirit

Eran working class hero sliter sitt ass off this weekend för att försörja sin familj med hus, mat och värme. Nej det är faktiskt ganska lugnt på jobbet, men jag jobbar en sån skön helg som denna. Snart bär det av till åre och det kommer bli så fucking aweesoooooome.

Ungefär så här awesome ska det bli...bilden har ganska mycket historia bakom sig. Mannen i fråga på bilden är skidåkare som aldrig hade vart full innan den här kvällen. Någon gång under kvällen blev det snack om bakåtvolter och självklart skulle han sätta en bakåtvolt på fyllan, bröööl fö fan! Nej det är inte som ni tror, han landade inte på huvudet, i själva verket så kom han runt och landade, på hälarna och ramlade sen bakåt. Och rullade runt och typ stönade lite, sen reste han sig upp och höll sig om axeln, därifrån så gick det bara utför...Det fortsatte med att jag och svenne håller i han när han spyr på toan i en timme. Denna bild tror jag är tagen när han är på g att försöka lämna festen när vi skulle lägga han ned på gatan.

Kul info är att vi beställde en taxi som han sedan spydde i ca 10 sekunder efter att han satt sig, så han fick infinna sig vid att betala för resan men gå sträckan hem istälet. ja så kan det gå, hehe.

Inga kommentarer: